Nabídka produktů

NOVINKY WaterProof, W50 mokrý oblek a SD4 polosuchý oblek

Mokrý oblek WaterProof W50                Polosuchý obek WaterProof SD4

Mokrý neoprenový oblek W50 ,5mm WaterProof

5 mm kombinéza z ULTRAFLEX neoprenu rozšiřuje modelovou řadu Waterproof Sports.

Tato pětimilimetrová kombinéza rozšiřuje modelovou řadu Waterproof Sports.Oblek je určen pro potápění v teplejších vodách.

Díky UltraFlex neoprenu oblek perfektně sedí, omezuje průnik vody na minimum, a tím vytváří výborný tepelný komfort pro potápěče. Pro snazší oblékání je oblek vybaven zipy na nohavicích. Zvýšená ochrana na ramenou, kolenou a zadní části, brání poškození obleku.

Polosuchý oblek pro potápěče SD4 WaterProof

Když hledáte spojení toho nejlepšího z obou světů...

S potěšením vám představujeme nový polosuchý oblek WaterProof SD 4. Inovativní oblek vytvořený za použití nových technologií, doplněný o velmi populární WPAD pro připevnění kapsy. Zkombinujte oblek, který perfektně sedí na těle, s horizontálním T-zipem na zádech, který zvyšuje měkkost a pohyblivost, a dostanete polosuchý oblek SD4. Tento prvotřídní oblek vyplňuje mezeru mezi mokrými a suchými obleky a představuje ideální řešení pro toho, kdo hledá spojení výhod obou typů. Je dostatečně vodotěsný, aby zabránil ztrátě tepla i v chladných vodách, zejména je-li doplněn lehkým spodním oblečením, a přitom poskytuje příjemný pocit perfektně padnoucího obleku, který je charakteristický pro prvotřídní mokré obleky. Zajišťuje tepelný komfort, který vede ke snížení spotřeby vzduchu, a umožňuje tak prodloužení pobytu pod vodou.

Mezi jeho charakteristiky patří anatomický design, vysoce pružné neoprenové manžety, měkká podšívka a robustní všité trojrozměrné kolenní chrániče z tvrzené gumy.

Charakteristiky obleku SD 4:

polosuchý overal s nylonovou podšívkou vhodný do naprosté většiny vod, od teplých po velmi chladné

7 mm Microcell neopren s výbornou odolností a izolačními vlastnostmi

oddělená kukla H1 5/7mm (dodávána s oblekem)

vodotěsný měkký plastový zip TIZIP MASTER SEAL umístěný horizontálně přes ramena

vysoce kvalitní způsob ušití obleku zaručující trvanlivost spojů a pohodlné nošení (dvojité stehy, konce nití svázány, nikde se nestýkají čtyři švy, beze švů v oblasti rozkroku a podélných vystupujících švů na rukávech a nohavicích obleku)

anatomicky tvarované rukávy a nohavice, které neomezují mobilitu potápěče

konce rukávů a nohavic opatřeny dvojitými manžetami vyrobenými z pružného Microcell neoprenu a zipy zajišťujícími ochranu obleku při oblékání a svlékání. Odolnost manžet zajištěna kruhovými švy chráněnými pruhem látky

krátký zip u krku podšitý vrstvou hladkého neoprenu pro uvolnění při sezení na lodi či čekání na břehu

na vnitřní straně ohybu loktů a kolen speciální pružný neopren (harmonica stretch neoprene), který chrání oblek před poškozením únavou materiálu v těchto namáhaných oblastech a zvyšuje pohodlí potápěče

robustní chrániče z tvrzené gumy v oblasti kolen a holení pro ochranu obleku proti odírání

Přihlašte se k odběru aktualit

Zákaznický účet

Pavel

potápěčské a fotografické kurzy

natáčení

pavel.bohonek@bokiproduction.cz

Ivana

prodej, e-shop, půjčovna

zájezdy-cestování

ivana.stastna@potapeniproradost.cz

Nejnovější
Potápěčský počítač G2 (computer only) Scubapro, full-colour LCD

Potápěčský počítač..

Cena: 22 299,– Kč
Automatika Scubapro set1.st Mk25 DIN300 +2.st G260 TACTICAL +Octopus R195, AKČNÍ CENA!

Automatika Scubapro..

Cena: 17 442,– Kč
Neoprenové rukavice SubGear do teplých vod 2mm STRETCH GLOVE 2MM, velikost M/L

Neoprenové rukavice..

Cena: 504,–
499,–
Neoprenové tenké rukavice 1,5mm Scubapro Tropic  PRO Amara black suchý zip

Neoprenové tenké..

Cena: 543,–
538,–
Neoprenové rukavice  SCUBAPRO do teplých vod SEAMLESS GLOVE 1,5 mm

Neoprenové rukavice..

Cena: 1 028,– Kč
Pro zákazníky

Nenašli jste co jste hledali?

Nevadí !

Individuálně dovezeme jakoukoliv položku ze sortimentu našich dodavatelů. Jejich seznam naleznete vlevo na našich stránkách. Stačí kliknout na logo výrobce a dostanete se na katalog výrobků. Ať už se jedná o sortiment potápění, plavání či o podvodní fotografii. V případě, že ani tam nenajdete co  potřebujete...Neváhejte, napište na  ivana.stastna@potapeniproradost.cz   nebo volejte 776 623 653 a my se Vám to  pokusíme sehnat!

Dobré světlo a čistou vodu přeje

Potapeni pro radost