Nabídka produktů

Video galerie
Kurzy fotografování
Jak platit

     

Partneři

 

 

 

 

 

 

Začínající potapěč

SSI OPEN WATER DIVER



 

Kurz Open Water Diver je určen pro ty z Vás, kteří ještě nenahlédli s potápěčským přístrojem pod vodní hladinu a chtěli by se tomuto krásnému sportu věnovat, třeba i bez dohledu instruktora. V našem centru je naší prioritou kvalita kurzu, proto maximální počet účastníků v jednom termínu kurzu je 6 osob, aby se Vám instruktor mohl věnovat na plno. Teorie probíhají v našem centrum Potápění Pro Radost, Polní 447, 273 45 Hřebeč - okr. Kladno, ale pokud budete chtít a budete nejméně 4, tak je možnost se domluvit a udělat kurz i v jiném městě. Praktické lekce v bazénu probíhají na plaveckém bazénu v Mělníku, nebo v Praze 7 . Vše je na domluvě instruktora s žáky, co jim bude patřičně vyhovovat. Dokončení kurzu tzv. ,,potápění v otevřené vodě´´ probíhá podle domluvy buď na lomech v České Republice nebo  rakouských jezerech, Chorvatsku, nebo v Egyptě. Záleží jen na Vás, který způsob zakončení kurzu si vyberete.


Kurz pro začínající potápěče se skládá z těchto 3 částí:


Teoretická příprava

 Seznámíte se s informacemi a dovednostmi, které musí každý potápěč znát před tím než poprvé nahlédne pod hladinu s dýchacím přístrojem. Před začátkem kurzu na první poznávací hodině Vám instruktor předá studijní materiál SSI ve kterém naleznete přihlášku do kurzu, učebnici, log book a malou pozornost od SSI. Kniha je rozdělena do šesti kapitol a vy si postupně knihu budete pročítat a vyplňovat testové kvízy. S instruktorem se domluvíte na setkání, podle vašich časových možností a on s Vámi projde správné odpovědi v kvízech, promítne Vám video ke každé kapitole a udělá přednášku doprovázenou praktickou ukázkou každého bodu kurzu a powerpointovou prezentací. Po dokončení všech kapitol (jedna trvá cca 1-1,5 hodiny) napíšete s instruktorem závěrečný test. Pokud jej úspěšně zvládnete tak hurááá do vody.


Praktická cvičení v bazénu

Máte úspěšně za sebou teoretickou přípravu, tak jak jsme slíbili je čas podívat se poprvé do vody! Máte před sebou ponory v uzavřené vodě, kde budete poprvé uplatňovat, to co jste se naučili během teoretických lekcí. Čeká Vás 6 praktických modulů v bazénu, kde pod přímým dohledem instruktora a divecona ( profesionálně vycvičený asistent instruktora) se budete připravovat na to, stát se dobrými potápěči.


Zakončení v otevřené vodě

Společně jsme zvládli teorie a bazény a chceme se podívat i na něco jiného než na kachličky v bazénu. No tak dobře, jdeme ven! Čekají vás první okamžiky ve světě vodního království. Společně nás čeká 5 modulů v otevřené vodě. Po úspěšném dokončení kurz končí a vy se stáváte samostatnými potápěči!!!

Po dokončení kurzu od instruktora obdržíte certifikaci SSI, která Vás bude opravňovat se potápět do 18 metrů ve všech vodách na světě.

Při absolvování zkušebního ponoru od každé školy potápění sleva 500Kč z ceny kurzu 

Při zakoupení potápěčského ABC (maska, šnorchel, botičkové ploutve) 300 Kč sleva z ceny kurzu

Při zakoupení potápěčské výstroje nad 50.000,- Kč během kurzu - KURZ ZDARMA!!!

Pozor!!!!! Povinností všech center SSI je poskytnout klientovi při výuce učebnici a veškerý další výukový materiál. Instruktor, který toto neprovádí se dopouští hrubých porušení standardů SSI a poškozuje kvalitu výuky!!!

Ceník kurzů:

V ceně kurzu OWD je zahrnuto:

Zapůjčení potápěčské techniky po celou dobu kurzu, vzduch na praktická cvičení, teoretické lekce, kompletní studijní materiál, pronájem bazénu, ponory ve volné vodě, certifikační poplatky a něco na vzpomínku.

Vyzkoušejte nahlédnout do jiného světa. Světa ticha, klidu, pohody a nových zážitků! Jsme tady pro Vás a pomůžeme Vám.

Volejte na tel. číslo 602 208 840, nebo pište na: pavel.bohonek@bokiproduction.cz

 
  

Přihlašte se k odběru aktualit

Zákaznický účet

Kontakty

Ivana

prodej, e-shop, půjčovna, servis, foukání

zájezdy-cestování

 

ivana.stastna@potapeniproradost.cz

tel.: +420 776 623 653

 

Nejnovější
Potápěčský počítač G2 (computer only) Scubapro, full-colour LCD

Potápěčský počítač..

Cena: 22 299,– Kč
Automatika Scubapro set1.st Mk25 DIN300 +2.st G260 TACTICAL +Octopus R195, AKČNÍ CENA!

Automatika Scubapro..

Cena: 16 840,– Kč
Neoprenová kukla H1 5/7mm s límcem WaterProof, High Visibility Hood

Neoprenová kukla H1 5/..

Cena: 2 240,– Kč
Neoprenové boty Waterproof B50 5mm boot

Neoprenové boty..

Cena: 1 380,– Kč
Neoprenové boty Waterproof B50 nízké provedení, 3mm Low Cut Boot

Neoprenové boty..

Cena: 1 250,– Kč
Pro zákazníky

Nenašli jste co jste hledali?

Nevadí !

Individuálně dovezeme jakoukoliv položku ze sortimentu našich dodavatelů. 

ivana.stastna@potapeniproradost.cz   

nebo volejte 776 623 653 a my se Vám to  pokusíme sehnat!